barista horeca training

Hoe staat koffie bij jou op de kaart? Koffie is een wereld van passie, ambacht en complexe smaken. Zo ook voor jouw gasten, want een heerlijke koffie maakt emotie los. Met een slechte kop koffie houdt jouw gast een nare smaak aan zijn bezoek over. Koffie is meer dan alleen een drankje. Het is voor jouw gasten dé manier om hun dag goed te starten of het is het afscheid en de laatste indruk van jouw gast. Koffie verdient daarom net zoveel aandacht en kennis al de rest van het menu. Een goed kopje koffie bindt een gouden strik om het bezoek van de gast.

Door de Cupp Barista horeca training te volgen til je jouw koffie consistent naar een hoger niveau, heeft jouw personeel kennis van zaken en verbeter je de workflow waardoor je gasten snel van de meest lekker koffie kan genieten.

 

Opzet Cupp Barista horeca training:

Bezoek op locatie
Basis barista: basis workshop espresso en latte art
Advanced barista: Advanced espresso en latte art

Onze unieke horeca training is opgedeeld in drie verschillende trainingsmomenten en bestaat zowel uit praktijk trainingen als een online leeromgeving.

Voorafgaand aan de training leer je online de theorie, zodat wij tijdens de training alle tijd hebben om flink te oefenen. Op deze manier nemen wij stapsgewijs alle informatie met je door en komen alle belangrijke onderwerpen aan bod. Van het afstellen van de koffiemolen tot het schenken van latte art en van de meest efficiënte workflow tot het vastleggen van jouw koffiekaart. Zodat jij straks consistent dé meest lekkere koffies voor jouw gasten kan maken.

Uniek aan onze training? Wij beginnen bij jouw op locatie! Daarna kan je jouw team individueel bij ons langs sturen wanneer het hun uitkomt. Zo blijft de kwaliteit van de koffie altijd de beste.

Trainingscentrum

De koffie workshops & trainingen van CUPP koffiebar worden gegeven in het trainingscentrum op de Kanaalweg 59 in Utrecht. Dit is 10 minuten fietsen vanuit het centrum en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Geen probleem! Er zijn een aantal gratis parkeerplekken beschikbaar.

Bij Cupp hebben wij een passie voor goede koffie. Koffie met zóveel smaak dat je blijft proeven. Onze droom? Jou helpen om het beste uit koffie te halen, zodat nog meer mensen kunnen genieten van heerlijke koffie.

Waarom de Cupp Barista Horeca training?

Bezoek op locatie
Hierdoor is jouw bar straks ingedeeld voor de meest optimale koffie workflow.

Wekelijkse trainingen
Hierdoor kun je gemakkelijk  medewerkers bij ons laten trainen. Ongeacht de beschikbaarheid van je medewerkers.

Jouw personeel kan zich individueel aanmelden. De kwaliteit van je koffie blijft hierdoor consistent, ongeacht personeelswisselingen.

Brander onafhankelijk!
Samen met jou kunnen we voor elke koffieboon het optimale recept bepalen.

✓  Professionele trainers
De Cupp Barista horeca training wordt gegeven door gecertificeerde baristi met veel praktijkervaring.

Verhoog jouw omzet.
Wanneer gasten fan zijn van jouw koffie zullen ze eerder een tweede koffie bestellen.

Boek nu jouw starterspakket

Wil jij graag samen aan de slag om jouw koffie naar een hoger niveau te tillen? Hieronder boek je eenvoudig jouw starterspakket. We beginnen ons traject met een bezoek bij jou op locatie. Gezamenlijk nemen we een kijkje bij jou achter de bar en delen deze in voor de optimale workflow. Hierna kun je jouw personeel bij ons langs sturen voor de training.De trainingspakket kunnen naar wens ingevuld worden. Zo kun jij bepalen wie welke training volgt. De starterspakketten zijn later uit te breiden met verschillende trainingspakketten!

Starterspakket S

Locatie bezoek

5 trainingsplekken in te vullen naar eigen keuze

Starters pakket Horeca training S

550.00 (excl. BTW)

Categorie:

Starterspakket M

Locatie bezoek

10 trainingsplekken in te vullen naar eigen keuze

Starters pakket Horeca training M

900.00 (excl. BTW)

Categorie:

Starterspakket L

Locatie bezoek

20 trainingsplekken in te vullen naar eigen keuze

Starters pakket Horeca training L

1450.00 (excl. BTW)

Categorie:

Meer informatie

Wil je graag meer informatie ontvangen over de Cupp horeca training? Vul onderstaand formulier in en ontvang onze brochure!

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Updates
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Data Basis Horeca Espresso & Latte art

Data Advanced Horeca Espresso & Latte art

Ontmoet de barista trainers van Cupp

Peter

Laurens

Loïs

Contact

Cupp Kanaalweg

adres:
Kanaalweg
nr:
59
postcode:
3527 KX
stad:
Utrecht
telefoon:
0302764676
mail:
hello@cupp.nl
openingstijden:
open:
van:
tot:
maandag t/m donderdag
08:00
17:00
vrijdag
08:00
18:00
zaterdag & zondag
09:00
18:00