koffiebar

Zeven dagen per week is Cupp open voor iedereen die komt genieten van onze specialty koffie, thee en huisgemaakt lekkers. Onze barista’s maken je favoriete drank precies zoals jij hem lekker vindt en vertellen je ondertussen alles over onze bijzondere koffiebonen en theesoorten.

Kom je binnenkort bij ons langs op de Nobelstraat of Kanaalweg?

Speciality coffee

Cupp is specialist in specialty coffee en thee: koffie- en theesoorten van hoge kwaliteit. Dat gaat zo. Na het plukken van de koffiebonen wordt de koffie geproefd. Dit heet cuppen. De koffie krijgt een score tussen de 0 en 100. Alleen koffies die boven de 80 scoren mogen zich specialty coffee noemen.

Dat zijn de koffies die je bij Cupp op het menu vindt. Met bijzondere en exotische smaken, of juist heerlijk licht en zoet. En altijd perfect in balans, met een rijke smaak en aroma. We verrassen je graag met speciale smaken. Wat dacht je van de El diamante, een koffie van wereldklasse waarin je lekkers proeft als zoet gebak, appel, bruine suiker, choco nibs en een vleugje kardemom en limoen?

In elke kop proef je rijke smaakeigenschappen die perfect in balans zijn. Soms met traditionele kenmerken, maar bij Cupp hebben we ook regelmatig iets aparts op het menu staan.

We selecteren ons assortiment zelf. We gaan regelmatig op bezoek bij branderijen en zijn nauw betrokken bij het productieproces. Bij ons krijg je niet gewoon ‘een kopje koffie’ maar kunnen we je echt alles vertellen over de herkomst, ontwikkeling en smaakbeleving.

Wil je zelf meer weten over koffie? Kijk dan even bij onze workshops.

Duurzaam en eerlijk

Wij genieten van onze koffie en thee en we vinden het belangrijk dat de boeren die dit voor ons produceren er ook van kunnen genieten. Daarom kiezen we altijd voor duurzame en eerlijke producten. Zo weten we bijvoorbeeld van al onze koffies en theeën precies waar ze vandaan komen, tot op de boerderij.

Cupp Nobelstraat (Centrum)

adres:
Nobelstraat
nr:
239
postcode:
3512 EM
stad:
Utrecht
telefoon:
0302764676
mail:
hello@cupp.nl
openingstijden:
open:
van:
tot:
alle dagen
08:00
17:00

Cupp Kanaalweg

adres:
Kanaalweg
nr:
59
postcode:
3527 KX
stad:
Utrecht
telefoon:
0302764676
mail:
hello@cupp.nl
openingstijden:
open:
van:
tot:
maandag t/m donderdag
08:00
17:00
vrijdag
08:00
18:00
zaterdag & zondag
09:00
18:00