Latte Art Workshop

Figuren schenken als een echte Latte Artist? Bezoek dan de Latte Art Workshop van Cupp Koffiebar. In drie uur tijd krijg je van onze ervaren barista’s een stukje theorie en leer je zelf de techniek achter het hartje, de tulp en de rosetta. Door de workshop Latte Art te volgen smaakt je koffie straks sowieso lekkerder én het ziet er gegarandeerd ook een stuk vrolijker uit. 

Inhoud Latte Art Workshop

Introductie van Latte Art
Uitleg over de verschillende melk varianten
Techniek van het ultieme melkschuim bereiden
Het walsen en perfect verdelen van melkschuim
Technische uitvoering van figuren schenken

Reserveer direct jouw latte art workshop

Zin gekregen om creatief met melkschuim aan de slag te gaan? Reserveer dan nu je plekje! De workshop Latte Art boek je eenvoudig en snel online. Voor maar 88,50 per persoon beleef je een onvergetelijke dag. Kies een dag en tijd en vermeld het aantal personen. Wees er wel snel bij, want de Latte Art Workshop bij Cupp Koffiebar stroomt over het algemeen snel vol!  

Latte-Art workshop

88.50

Categorie: Tags: , ,

Geplande data

juli

 • zondag 14 jul. 11:00
 • zondag 21 jul. 15:00
 • vrijdag 26 jul. 19:00

augustus

 • zondag 11 aug. 11:00
 • zondag 11 aug. 15:00
 • zondag 18 aug. 15:00
 • zaterdag 24 aug. 15:00
 • zondag 25 aug. 15:00
 • vrijdag 30 aug. 15:00

september

 • zondag 1 sep. 15:00
 • zaterdag 7 sep. 15:00
 • vrijdag 13 sep. 19:00
 • zondag 15 sep. 15:00
 • vrijdag 20 sep. 15:00
 • zaterdag 21 sep. 15:00
 • zaterdag 28 sep. 15:00

*Locatie: Cupp barista workshop & trainingscentrum aan Kanaalweg 59 te Utrecht

Latte art workshop bij Cupp

Omdat wij vinden dat persoonlijke aandacht het leukste is en het beste resultaat oplevert, werken we tijdens de Latte Art Workshop in kleine groepen van maximaal 8 personen. Iedere deelnemer krijgt hierdoor veel aandacht, waardoor je het figuren schenken met melkschuim snel onder de knie hebt. De workshop Latte Art van Cupp koffiebar wordt gegeven in het trainingscentrum op de Kanaalweg 59 in Utrecht. Dit is op 10 fietsminuten afstand van het stadscentrum en prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Er zijn een aantal gratis parkeerplekken beschikbaar.

REVIEWS - ONZE WORKSHOPS WORDEN BEOORDEELD MET EEN 8,9!

M. Heessels

”Heel erg leerzaam en leuke middag gehad. We konden veel vragen stellen en kregen goede antwoorden. Bedankt voor het helpen maken van het hartje”

M. Blomsma

”Super leuk en professionele workshop. Echt waar voor je geld en een mooie afwisseling van theorie en praktijk. Ik zou het iedereen aanraden”

J. Veldhuis

”Je was fantastisch! Ik vond alle onderdelen even leuk en jouw enthousiasme was geweldig! Wat weet je veel en wat breng je het leuk: ik ga zeker een vervolg workshop doen!”

Waarom de Latte Art workshop bij Cupp volgen:

Of je nu de basistechniek Latte Art eigen wilt maken of juist je skills op dat vlak wilt verbeteren, de workshop bij CUPP koffiebar in Utrecht is écht een aanrader. Zowel voor beginners, als gevorderde barista’s. Dompel je onder in de wereld van koffie en leer in een ongedwongen sfeer de fijne kneepjes van het vak.

In drie uur tijd, drie perfecte figuren leren schenken

Compleet Latte Art verhaal met veel interactie

Werken in kleine groepen, dus persoonlijke aandacht

Ontmoet de trainers van Cupp

Loïs

Laurens

Peter

Cas

Geef eens een workshop cadeau

Wil je iemand op een leuke en originele manier verrassen? Geef dan eens een workshop Latte Art cadeau. We hebben digitale cadeaubonnen, maar ook fysieke cadeaukaarten. De digitale bon ontvang je direct per mail en de fysieke krijgt je binnen vier werkdagen thuisgestuurd. Liever een andere koffieworkshop proberen? Bij CUPP koffiebar volg je ook een barista workshop of espresso workshop.

Let op! De cadeaubon is 1 jaar na aankoop geldig. Een digitale cadeaubon krijg je direct en een fysieke cadeaubon ontvang je binnen 4 werkdagen per post.

Cadeaubon latte art workshop

88.50356.50

Bekijk ook de andere workshops

Contact

Cupp Kanaalweg

adres:
Kanaalweg
nr:
59
postcode:
3527 KX
stad:
Utrecht
telefoon:
0302764676
mail:
hello@cupp.nl
openingstijden:
open:
van:
tot:
maandag t/m donderdag
08:00
17:00
vrijdag
08:00
18:00
zaterdag & zondag
09:00
18:00

Wachtlijst

Staat er geen geschikte datum tussen? Meld je aan dan houden we je op de hoogte als we nieuwe dat online zetten.