Basis Barista

Basis espresso en latte art

Het doel van de eerste trainingsdag van de horeca training is leren wat een espresso is en hoe je de molen en de machine hiervoor afstelt zodat je consistent de pérfecte espresso serveert. We kijken naar de optimale workflow en leren jouw barista’s om in elke cappuccino een hartje te schenken. Zo serveer jij snel én met een beetje extra liefde de koffies voor jouw gasten.

Na training een...

  • Weet jouw barista precies wat een espresso is, hoe je deze maakt en hoe het extractie proces verloopt
  • Kan jouw barista precies vertellen waar jullie koffie naar smaakt.
  • Kan jouw barista jouw gasten alles vertellen over jouw koffiekaart en hun adviseren bij hun keuze.
  • Kan jouw barista  de molen en espressomachine op recept afstellen
  • Beheerst jouw barista de juiste techniek om consitent shots te zetten. Zo kan jij consistent de meest lekkere koffies aan jouw gasten serveren
  • Kent jouw barista de techniek van het ultieme melkschuim bereiden
  • Weet jouw bariste hoe je een hartje kan schenken. Mooie koffies en ‘oeh’s en aah’s’ van je gasten gegarandeerd!

Meer informatie

Wil je graag meer informatie ontvangen over de Cupp horeca training? Vul onderstaand formulier in en ontvang onze brochure!

Contactformulier horeca training

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Updates
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geplande data


Locatie: Cupp Kanaalweg 59, 3527KX Utrecht

Contact

Cupp Kanaalweg

adres:
Kanaalweg
nr:
59
postcode:
3527 KX
stad:
Utrecht
telefoon:
0302764676
mail:
hello@cupp.nl
openingstijden:
open:
van:
tot:
maandag t/m donderdag
08:00
17:00
vrijdag
08:00
18:00
zaterdag & zondag
09:00
18:00