Cupp Kanaalweg 59

Op onze spiksplinternieuwe locatie in Utrecht aan de Kanaalweg 59, geniet je niet alleen van een uitgebreid koffieassortiment, maar ook van een goed glas wijn of bier. Strijk neer op ons zonnige terras met uitzicht op het kanaal, of nestel jezelf met een rijkelijk gevulde borrelplank binnen aan een tafeltje. 

Openingstijden Kanaalweg

Cupp aan de Kanaalweg is van maandag t/m donderdag van 8:00 tot 17:00 geopend, vrijdag van 8:00 tot 18:00, zaterdag en zondag van 09:00 tot 18:00. Je kunt hier dus terecht voor een overheerlijk ontbijt of lekkere lunch, maar je mag natuurlijk ook gezellig komen borrelen.

Zaalhuur

Organiseer je een feestje, een bedrijfsborrel of zoek je een locatie om informeel te vergaderen? Ook dat is mogelijk bij Cupp aan de Kanaalweg. Bel of klik op de onderstaande knop voor meer informatie en de mogelijkheden.

Kom jij ook onze nieuwe locatie ontdekken?

P. Coumans

”Geweldige koffie, relaxte locatie en mooi decor. Ik raad aan om op de bank te zitten met uitzicht op de gracht; staren naar alle fietsers die voorbij zoeven is verrassend vermakelijk.”

J. 

”Geweldig mooie locatie. Heerlijke coffee. Binnenkort ook lekkere locale biertjes met bittergarituur? Moet een geweldig zaak gaan worden voor omwonende. Wij hebben het er erg naaar ons zin gehad. De medewerkers staan er vol trots te werken op de nieuwe locatie!”

B. Postma

”Prachtige locatie, veel licht binnen, groot terras!”

Locatie & contact

Cupp Kanaalweg

adres:
Kanaalweg
nr:
59
postcode:
3527 KX
stad:
Utrecht
telefoon:
0302764676
mail:
hello@cupp.nl
openingstijden:
open:
van:
tot:
maandag t/m donderdag
08:00
17:00
vrijdag
08:00
18:00
zaterdag & zondag
09:00
18:00

Werken bij Cupp

Schuilt er een ware barista in je en is het je droom om in de horeca te werken, maar niet tot in de kleine uurtjes? Solliciteer dan op een functie binnen Cupp koffiebar. Bij Cupp zijn we namelijk regelmatig op zoek naar enthousiaste mensen met passie voor koffie. Check snel onze openstaande vacatures en wie weet kom jij ons kleine, gezellig team versterken.