Sage Barista Workshops

Wil jij thuis alles uit jouw Sage espressomachine halen? Tijdens onze Sage Barista Workshop leren wij jou in drie uur tijd alle ins en outs van deze mooie thuismachines. We behandelen de techniek achter de Sage espressomachines, het instellen van de Sage Barista voor de meest lekkere en perfecte espresso, het gebruik van het stoompijpje en natuurlijk het op schuimen van melk. De workshop zit boordevol waardevolle tips, waardoor jij je na afloop een ware master van de Sage Barista kan noemen!

Inhoud Sage Barista workshop:

Uitleg over de Sage Barista Pro en bijbehorende tools
Espresso explained: de theorie achter het zetten van de perfecte espresso
De Sage Barista afstellen en instellen op recept
Melk op schuimen: basistechniek latte art
Onderhoud: het schoonmaken van de machine

In onze mooie trainingsruimte hebben we voor iedere deelnemer een Sage Barista Pro klaar staan. De Sage Barista Pro is de ideale machine om thuis te genieten van barista kwaliteit koffie, dankzij de intuïtieve interface en de ingebouwde molen. Elke deelnemer kan aan de slag achter een eigen machine. In drie uur lang leer je de Sage Barista Pro van binnen en buiten kennen en beschik je over alle tips om thuis met jouw eigen Sage espressomachine aan de slag te gaan.

Reserveer nu jouw Sage workshop

Heb jij thuis een Sage Barista machine en sta jij te popelen om hier alles over te leren? Of overweeg je om een Sage Barista aan te schaffen maar wil je eerst leren hoe je hier mee om moet gaan?  De Sage Barista Workshop bij Cupp koffiebar reserveer je heel makkelijk en snel online. Kies een dag en tijd en vermeld het aantal personen.

Let op! Iedere deelnemer gaat aan de slag achter een Sage Barista Pro, omdat er maar acht machines beschikbaar zijn stroomt de workshop snel vol! 

Sage Workshop

65.00

Categorie: Tags: , , ,

Geplande data

februari

 • zaterdag 24 feb. 10:30
 • zaterdag 24 feb. 14:30
 • zondag 25 feb. 10:30
 • zondag 25 feb. 14:30

maart

 • vrijdag 8 mrt. 19:00
 • zaterdag 9 mrt. 15:00
 • zondag 17 mrt. 11:00
 • zaterdag 23 mrt. 11:00
 • zaterdag 23 mrt. 15:00

april

 • vrijdag 5 apr. 15:00
 • zaterdag 6 apr. 10:30
 • zaterdag 6 apr. 14:30
 • zondag 28 apr. 10:30
 • zondag 28 apr. 14:30

Locatie: Cupp Kanaalweg 59, 3527KX Utrecht

De Sage workshop bij Cupp

De koffie workshops & trainingen van Cupp koffiebar worden gegeven in het trainingscentrum op de Kanaalweg 59 in Utrecht. Dit is 10 minuten fietsen vanuit het centrum en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Geen probleem! Er zijn een aantal gratis parkeerplekken beschikbaar. In de trainingsruimte staat naast acht Sage Barista Pro’s een ervaren trainer klaar die met persoonlijke aandacht al jouw vragen kan beantwoorden.  

Reviews - Onze workshops worden beoordeeld met een 8,9!

B. Kalkman

”Prima gedaan, we wilden meer weten over koffie en hoe je lekkere koffie zet. Dat is gelukt. Laurens heeft geweldig zijn koffie passie overgebracht”

L. Ingeborg

”We waren erg onder de indruk van de hoeveelheid informatie die je in drie uur kunt leren en vonden het erg gezellig en leuk! De hele workshop was goed opgezet en goed doordacht.”

P. Boersma

”Het was boven verwachting leuk en interessant! De trainer Emmy deed het ook erg goed en leuk! Alles heel erg goed voorbereid, veel ruimte voor vragen en het was overduidelijk dat ze veel verstand van koffie en koffie maken heeft. Samenvattend: superleuk en leerzaam!”

Waarom de Sage Barista Workshop bij Cupp volgen:

Wil jij thuis de allerlekkerste koffies zetten? Dan is de Sage Barista Workshop van Cupp koffiebar in Utrecht precies wat je zoekt. 

Leer alles over de Sage Barista machines aan de hand van de acht Sage machines die klaar staan. Voor elke deelnemer een!

Unieke kans om de Sage Barista Pro te ervaren. De ideale espressomachine die jou thuis barista kwaliteit koffie biedt. Compleet met intuïtieve interface en ingebouwde molen.

Compleet verhaal met veel interactie en genoeg mogelijkheid om vragen te stellen en zelf te oefenen

Kleine groepen, dus persoonlijke aandacht

Ontmoet de barista trainers van Cupp

Loïs

Laurens

Peter

Geef eens een SAGE workshop cadeau

Een origineel cadeau voor een thuis barista? Heeft jou vriend, vriendin of familielid thuis een Sage machine en wil hij hier graag beter mee uit de voeten?  Geef dan een Sage Barista Workshop cadeau. Ontzettend leuk én leerzaam. Koop zelf ook een cadeaubon en maak er samen een onvergetelijke dag van. Liever een andere koffie workshop proberen? Bij Cupp koffiebar volg je ook een Latte Art Workshop, Barista Workshop of Espresso Workshop.

Let op! De cadeaubon is 1 jaar na aankoop geldig. Een digitale cadeaubon krijg je direct en een fysieke cadeaubon ontvang je binnen 4 werkdagen per post.

Cadeaubon SAGE Workshop

65.00262.50

Bekijk ook de andere workshops

Contact

Cupp Kanaalweg

adres:
Kanaalweg
nr:
59
postcode:
3527 KX
stad:
Utrecht
telefoon:
0302764676
mail:
hello@cupp.nl
openingstijden:
open:
van:
tot:
maandag t/m donderdag
08:00
17:00
vrijdag
08:00
18:00
zaterdag & zondag
09:00
18:00

Wachtlijst

Staat er geen geschikte datum tussen? Meld je dan aan. Wij houden je op de hoogte als we nieuwe data online zetten.