Espresso workshop

De perfecte espresso? Die maak je straks heel eenvoudig zelf. Volg de Espresso Workshop bij Cupp Koffiebar en je leert in drie uur tijd alle ‘ins en outs’. Van de koffieboon recepten tot het tampen van koffie en van het instellen van de molen tot het schoonmaken van je espresso apparaat. Aan het eind van de workshop zet jij gegarandeerd de lekkerste espresso.  

In de workshop behandelen we de volgende onderdelen:

Theorie over koffieboon smaken
Instellen van de molen
Verdelen van de koffie
Techniek van het tampen
Instellen espressomachine
Proeven van espresso
Schoonmaken van de machine

RESERVEER NU JOUW espresso WORKSHOP

Kun je niet wachten om zelf aan de slag te gaan met een professionele espressomachine? Reserveer dan nu direct online een Espresso Workshop. Selecteer een dag en tijd en geef het aantal personen door. Maar let op! De Espresso Workshop bij CUPP Koffiebar is erg populair en er zijn per dag maar enkele plekken vrij. Wees er dus snel bij.  

Espresso Workshop

87.50

Categorie: Tags: , ,

Geplande data

mei

  • zaterdag 18 mei. 10:30

juni

  • zondag 2 jun. 10:30

*Locatie: Cupp barista workshop & trainingscentrum aan Kanaalweg 59 te Utrecht

Espresso workshop bij Cupp

De Espresso Workshop wordt gegeven in groepsvorm. Maar omdat leren het beste gaat met persoonlijke aandacht, houden we de groepen klein. Op die manier is er ook genoeg tijd om vragen te stellen.  De Espresso Workshop van CUPP koffiebar wordt gegeven in het trainingscentrum op de Kanaalweg 59 in Utrecht. Dit is op 10 minuten fietsen van het centrum en uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Er zijn een aantal gratis parkeerplekken beschikbaar.

REVIEWS - ONZE WORKSHOPS WORDEN BEOORDEELD MET EEN 8,9!

A. Boom

”Ik vond het superleuk! Ik heb ontzettend veel geleerd, de sfeer was fijn en zij weet op een hele enthousiaste en leuke manier zijn kennis over te dragen.”

W. Daan

”Super interessante workshop gehad, ik heb echt veel geleerd en kijk nu anders naar koffie! Laurens was een fijne leraar, hij legde alles duidelijk uit en hielp je ook bij het koffiezetten in de goede richting waar nodig. ”

I. Nieuwpoort

”Wat een leuke, leerzame en interessante workshop! Ik heb er van genoten en veel van geleerd. Ik vond het ook een heel groot pluspunt dat de workshop kleinschalig was, dat trekt mij ook meer. Kortom een leuke dag gehad en kom graag nog een andere keer terug voor een andere workshop!”

 

Waarom de Espresso Workshop volgen bij CUPP?

De workshop Espresso zetten bij CUPP Koffiebar is aanrader voor iedereen die dol is op espresso. Zowel voor een beginner als een gevorderde barista:

In drie uur tijd de perfecte espresso leren zetten

Compleet verhaal met veel interactie

Werken in kleine groepen, dus persoonlijke aandacht

Ontmoet de trainers van Cupp

Loïs

Laurens

Geef eens een workshop cadeau

Zoek je nog een cadeau voor een echte koffieliefhebber? Geef dan een Espresso Workshop als geschenk. Leuk, leerzaam en vooral erg lekker. Kies een digitale bon of een fysieke cadeaukaart en verras iemand op een originele manier. Liever een andere koffieworkshop proberen? Bij CUPP koffiebar volg je ook een barista workshop of latte art workshop.

Let op! De cadeaubon is 1 jaar na aankoop geldig. Een digitale cadeaubon krijg je direct en een fysieke cadeaubon ontvang je binnen 4 werkdagen per post.

Cadeaubon espresso workshop

87.50352.50

Bekijk ook de andere workshops

Cupp Kanaalweg

adres:
Kanaalweg
nr:
59
postcode:
3527 KX
stad:
Utrecht
telefoon:
0302764676
mail:
hello@cupp.nl
openingstijden:
open:
van:
tot:
maandag t/m donderdag
08:00
17:00
vrijdag
08:00
18:00
zaterdag & zondag
09:00
18:00

Wachtlijst

Staat er geen geschikte datum tussen? Meld je dan aan. Wij houden je op de hoogte als we nieuwe data online zetten.