Zaalhuur

Bij Cupp beschikken we over twee prachtige, lichte, workshop ruimtes. Deze ruimtes zijn perfect te gebruiken voor jouw vergadering, bedrijfsborrel, hei dag of feestje! Geniet samen met je collega’s van de inspirerende en informele omgeving van Cupp Kanaalweg.

Op zoek naar een leuke een leerzame dag? Combineer jouw zaalhuur samen met een van onze workshops. Een ideale manier om de dag mee te starten of af te sluiten. Duik samen met een van onze barista trainers in de wereld van specialty coffee en laat je verrassen door de explosie van smaken en aroma’s. Of verrijk je dag met een coffee tasting! Verwacht lekkere, verrassende en bijzondere koffies en leer meer over smaak!

Maak jouw dag helemaal compleet met een van onze arrangementen! Geniet van ons uitgebreide koffieassortiment, een lekker ontbijtje, een voedzame lunch of een goed gevulde borrelplank.

Ruimtes

Kleine ruimte huren

De 2 ruimtes die we ter beschikking hebben zijn de SL28 en de Bourbon ruimte, beide tot 12 personen (vraag naar de mogelijkheden). De kosten voor 1 ruimte zijn als volgt:

Dag deel: € 170,- (incl. BTW)

Hele dag: € 300,- (incl. BTW)

Altijd gratis WiFi aanwezig

Grote ruimte huren

De 2 ruimtes, SL28 en Bourbon, zijn ook samen te voegen tot één grote ruimte, tot 40 personen (vraag naar de mogelijkheden). De kosten voor de grote ruimte zijn als volgt:

Dag deel: € 300,- (incl. BTW)

Hele dag: € 450,- (incl. BTW)

Altijd gratis WiFi aanwezig

Koffiebar

Op zoek naar een grotere ruimte? Het is ook mogelijk om (een gedeelte van) onze koffiebar te huren! In overleg is het ook mogelijk om ‘s avonds langer open te blijven.

Prijs op aanvraag.

Altijd gratis WiFi aanwezig

Terras

Liever vergaderen of feesten in de buitenlucht? Het is ook mogelijk om (een gedeelte van) onze terras te huren! Strijk neer op ons zonnige terras met uitzicht op het kanaal en combineer werk met plezier.

Naast heerlijke specialty coffee kun je op ons terras ook genieten van een wisselende bierkaart met verrassende speciaal bieren, (barista)wijn, cocktails en heerlijke bites!

Benodigdheden

Smartscherm

Dag deel: € 40,- (incl. BTW)

Hele dag: € 60,- (incl. BTW)

Flipover

Dag deel: € 10,- (incl. BTW)

Hele dag: € 15,- (incl. BTW)

Workshops

Coffee tasting

Duur: 30 minuten | 6 tot 50 personen

€12.50 p.p. (incl. BTW)

Een coffee tasting is de perfecte introductie tot de wereld van specialty coffee! We vertellen je meer over verschillende koffiesoorten en smaken die je in koffie kunt ontdekken,  uiteraard gaan we verschillende koffies proeven.

Barista workshop

Duur: 3 uur | 6 tot 35 personen

€55 p.p (incl. BTW)

Tijdens de barista workshop nemen we je mee in de wereld van koffie aan de hand van ons interactieve bordspel. Leer meer over koffie en ga zelf aan de slag achter de machine!

Latte art workshop

Duur: 3 uur | 4 tot 12 personen

€88.50 p.p. (incl. BTW)

Tijdens de latte art workshop leren wij jou de technieken achter het opschuimen van melk en het schenken van het hartje, de tulp en de rosetta! Zo word jij een echte latte artist.

Arrangementen

Wil je jouw ervaring bij Cupp helemaal compleet maken? Kies dan voor een van onze arrangementen en geniet bijvoorbeeld van een lekker ontbijtje, een vullende lunch of een verfrissend speciaal biertje. Voor het diner werken we samen met verschillende Utregse restaurants.

Wij gebruiken zoveel mogelijk lokale producten, wat de smaak ten goede komt. Eerlijk en vers. Goed voor jou, goed voor het milieu én goed voor de regio Utrecht.

Wil je liever een volledig plantaardig arrangement? Geen probleem, we kijken graag met je mee naar de verschillende mogelijkheden.

aanvraag formulier

Mogen wij jou en je team verwelkomen op de Kanaalweg? Vul dan onderstaand formulier in, dan sturen wij jou z.s.m. een vrijblijvende offerte!

Locatie & contact

Cupp Kanaalweg

adres:
Kanaalweg
nr:
59
postcode:
3527 KX
stad:
Utrecht
telefoon:
0302764676
mail:
hello@cupp.nl
openingstijden:
open:
van:
tot:
maandag t/m donderdag
08:00
17:00
vrijdag
08:00
18:00
zaterdag & zondag
09:00
18:00