Veelgestelde vragen

Hier vind je veelgestelde vragen. Staat jou vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

Wat leer ik tijdens de Barista Workshop?

Tijdens de workshop nemen we je mee in de wereld van koffie. We beginnen met een stukje theorie, om je meer over de achtergrond van koffie te leren. Daarna laten we verschillende filtermethodes zien en proeven. Uiteraard ga je ook zelf aan de slag. Eerst je leer je espresso’s zetten, om daarmee heerlijke cappuccino’s te maken.

Ik wil een workshop cadeau geven, kan dit?
Absoluut! De Barista Workshop is een ideaal cadeau voor iedereen met interesse in koffie. Of kies voor de verdieping met een latte art of espresso workshop!

Je hoeft nog geen datum te selecteren, de ontvanger kiest zelf wanneer het uitkomt. Je kunt een digitale bon bestellen of ga voor een mooie bon in matching enveloppe die we opsturen. De bon is een jaar geldig en goed voor één persoon.

Kan ik aan het einde van de Barista Workshop latte-art schenken?
Dit hangt sterk af van het niveau waarmee je de workshop begint. Latte-art komt in de Barista Workshop kort aan bod, zodat je handvatten hebt om thuis verder te oefenen. Wil je echt met de latte art aan de slag kies dan voor de Latte art workshop

Hoe lang duurt de workshop?
De Barista, Latte art & Espresso workshop duren ongeveer drie uur.

Zijn de workshops gecertificeerd?
Nee, de workshops zijn zonder examen of gecertificeerd diploma.

Ik wil de kwaliteit van de koffie binnen mijn onderneming of bedrijf verbeteren. Kan dat met deze workshop?
Dat kan! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor een passende workshop voor jouw team.

Ik kan toch niet aan de workshop deelnemen, wat nu?
Dat is jammer, maar geen probleem! Wanneer je je hebt aangemeld, kan je je tot uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de workshop afmelden en een andere datum kiezen om de workshop te volgen. Voor het verplaatsen van een workshop rekenen wij € 5,- administratiekosten per te verplaatsen deelnemer. Meld je je af binnen 14 dagen voor de workshop? Dan betaal je het volledige bedrag, wel krijg je 50% korting op een nieuwe reservering/ workshop. Je kunt je hier afmelden voor de workshop.

Bereikbaarheid

Cupp Nobelstraat

Vanuit centrum Utrecht
Je wandelt vanuit het centrum van Utrecht in 5 tot 10 minuten naar Cupp. Vanaf het Centraal Station loop je in ongeveer 15 minuten naar onze locatie, dwars door het centrum van de stad.

Openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf Utrecht Centraal of De Neude neem je een van de vele bussen naar bushalte Stadsschouwburg. Vanaf de bushalte is het nog een 1 minuut lopen naar Cupp.

Auto
Met de auto kun je het beste parkeren in parkeergarage Kruisstraat, vanaf hier loop je in 5 minuten naar Cupp.

Cupp Kanaalweg

Vanuit centrum Utrecht
Vanaf het centrum van Utrecht fiets je in 10 minuten naar onze locatie aan de Kanaalweg.

Openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Je kan één van de bussen vanuit het centrum nemen, kijk hier jouw beste route.

Auto
Aan de rand van het centrum met goede uitvalswegen is de Kanaalweg 59 erg goed met de auto te bereiken. In de directe omgeving zijn er parkeerplekken beschikbaar langs de Kon. Wihelminalaan aan onze kant of aan de kan van de Vechtclub. Daarnaast is de parkeerplaats van de Jaarbeurs op 10 min lopen.