High Tea

Zoek je een gezellige locatie in Utrecht voor een heerlijke High Tea? Dan is Cupp absoluut the-place-to-be. Tijdens onze High Tea geniet je van verse Crusio thee, huisgemaakt gebak en verschillende gerechten van onze menukaart:

  • Diverse gebakjes
  • Hartige broodjes
  • Scones met jam
  • Vers sapjes
  • Crusio thee

Liever Vegan High Tea? Geen probleem. Bij Cupp is al het lekkers ook verkrijgbaar zonder toevoeging van dierlijke producten. Leuk, lekker en verantwoord!

Recensies

E. Nachtkruipert

”Hele leuke kleine tent om iets te eten en te drinken. Bediening is vriendelijk en gastvrij. Smoothies zijn geweldig en de zalm op brood ook. Soep was goed. Zeer zeker een aanrader als je in de buurt bent om naar binnen te stappen.”

T. Lemmens

”Heel heel heel lekker. De wortelcake was overheerlijk en de smoothie ook heel goed maar heel heel goed.”

Laura W.

”Hou van deze plek! Veel goede alternatieven voor koffie en ze hebben ook altijd plantaardige melk 🙂 Er is een breed scala aan gebak en een uitgebreid menu voor grotere maaltijden. Mensen zijn supervriendelijk en de plaats ziet er en voelt erg gezellig aan. Ik hoop alleen dat ze ons grotere sneetjes voor het bananenbrood zullen geven, want ik kreeg honger naar meer!”

Bevalt de high tea? Probeer dan ook eens een ontbijt of lunch van Cupp. Natuurlijk voorzien van de lekkerste koffie uit Utrecht!

Cupp Kanaalweg

adres:
Kanaalweg
nr:
59
postcode:
3527 KX
stad:
Utrecht
telefoon:
0302764676
mail:
hello@cupp.nl
openingstijden:
open:
van:
tot:
maandag t/m donderdag
08:00
17:00
vrijdag
08:00
18:00
zaterdag & zondag
09:00
18:00

Cupp Nobelstraat (Centrum)

adres:
Nobelstraat
nr:
239
postcode:
3512 EM
stad:
Utrecht
telefoon:
0302764676
mail:
hello@cupp.nl
openingstijden:
open:
van:
tot:
alle dagen
08:00
17:00