Specialty coffee & tea | Brunch | Sweets | Workshops

Algemene Voorwaarden

Verplaatsen, afmelden/annuleren
U kunt zich tot uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de workshop afmelden om een andere datum te kiezen waarop u de workshop wilt komen volgen. U ontvang een tegoedbon om een nieuwe datum te kunnen reserveren. Voor het verplaatsen van een workshop rekenen wij € 5,- administratie kosten per te verplaatsen deelnemer, deze kosten worden direct berekend in de tegoedbon die u ontvangt om een nieuwe workshop te boeken.

Mocht u zich binnen de 14 dagen voor de workshop afmelden betaald u het volledige bedrag. U ontvangt echter wel de mogelijkheid om binnen een jaar na de workshop met 50% korting aan een andere workshop deel te nemen.

Indien u zich wilt afmelden voor een workshop kunt u contact met ons opnemen via hello@cupp.nl.

Cupp houdt zich het recht voor om een workshop bij onvoldoende deelnemers onvoorziene omstandigheden de workshop te annuleren.  Deelnemers ontvangen in geval van annulering door Cupp een cadeaubon om een nieuwe workshop te boeken.

Overdragen reservering
De reservering is niet persoonsgebonden en kan dus zonder extra kosten overgedragen worden. Wel stellen wij het erg op prijs om op voorhand geïnformeerd te worden aan wie u uw reservering overdraagt.

Cadeaubon
De Cadeaubon is geldig tot 1 jaar na aanschaf en kan maximaal 1 keer gebruikt worden. Op workshops die worden geboekt met een cadeaubon gelden alle algemene voorwaarden.

Cadeaubonnen zijn niet te gebruiken icm. andere acties of in te wisselen voor contanten.