Afmelden workshop

Wil jij je afmelden voor een workshop? Jammer dat je er niet bij kunt zijn! Je kunt dit aan ons doorgeven via het onderstaande formulier. Je krijgt een bevestiging van je afmelding in de mail. We hopen je een andere keer terug te zien!

Voorwaarden afmelding

Tot 14 dagen voor de workshop

  • Je kunt je tot uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de workshop afmelden om een andere datum te kiezen waarop u de workshop wilt komen volgen. Je ontvangt hiervoor een voucher in de mail. Deze voucher is een jaar geldig.

Binnen 14 dagen

  • Binnen 14 dagen voor de workshop ontvang je geen restitutie voor de workshop, wel ontvang je 50% korting op een nieuw te boeken workshop. Je ontvangt hiervoor een voucher in de mail. Deze voucher is een jaar geldig.

 

Workshop plek overdragen

  • Je kunt je plek van de workshop altijd aan iemand anders overdragen, wij ontvangen in dat geval graag de naam van de deelnemer(s) die niet aanwezig zullen zijn en van de nieuwe deelnemer(s).

Afmelden workshop

Na het invullen van het formulier wordt je direct van de workshop afgemeld. De mail wordt verstuurd naar degene die de workshop heeft geboekt.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Je bestelling nummer vind je in onze eerste bevestigingsmail. Het bestelnummer is zes cijfers lang. Het onderwerp van de mail waar je naar kunt zoeken is "Je bestelling bij Cupp is ontvangen!"
Voer een getal groter dan of gelijk aan 1000 in.
Datum van geplande workshop(Vereist)
Vul de datum in waarop de workshop gepland staat waarvoor je je wilt afmelden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Workshop plek overdragen

Naam(Vereist)
Oude deelnemer(Vereist)
Nieuwe deelnemer(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.