Vaderdag bij Cupp

Vaderdag 2024

Zondag 16 juni is het Vaderdag en geven we een beetje éxtra liefde en aandacht aan alle lieve en leuke vaders, opa’s, schoonvaders, partners en verzorgers.

Vier samen Vaderdag bij Cupp in Utrecht. Verras jouw vader dit jaar met een coffee & beer tasting. Ontdek verrassende specialty coffee en geniet van de heerlijke bieren van Brouwerij Eleven! Samen maken we er een onvergetelijke dag van.

Duur: 2 uur
Locatie: Cupp Kanaalweg

Ronde 1 | 13.00 – 15.00 
Ronde 2 | 14.30 – 16.30 

Wat is een coffee tasting?

Tijdens een coffee tasting gaan we verschillende koffies cuppen! Cuppen is het proeven van koffie. Net zoals bij een wijn of bier proeverij, maar dan met koffie. Elke koffieboon is uniek en heeft zijn eigen bijzondere kenmerken en smaken.

Een van onze ervaren trainers neemt jullie stap voor stap mee door alle verschillende smaken en aroma’s. Duik samen met je vader in de smaken van koffie en laat je verrassen door de heerlijke smaken van specialty coffee.

Beer tasting

De coffee tasting wordt gevolgd door een beer tasting verzorgd door de Utregse brouwerij Eleven! Neem lekker plaats op ons zonnige terras en verdiep je in de ambachtelijke wereld van speciaal bier. Bij Brouwerij Eleven staat samenwerking centraal: samen mooi bier brouwen is hun passie. Naast de vele toffe samenwerking die zij aangaan met lokale ondernemingen of gevestigde brouwerijen, brouwen zij zelf heerlijke passievolle bieren! Van zachte fruitige NEIPA’s tot een barrel aged Barley Wine.

Cupp Kanaalweg

adres:
Kanaalweg
nr:
59
postcode:
3527 KX
stad:
Utrecht
telefoon:
0302764676
mail:
hello@cupp.nl
openingstijden:
open:
van:
tot:
maandag t/m donderdag
08:00
17:00
vrijdag
08:00
18:00
zaterdag & zondag
09:00
18:00