Utregse Latte art throwdown

Cupp, Sproud, Sage en Keen organiseren samen de:

Utregse Latte-Art Throwdown!

Tijdens deze afvalrace maken barista’s een figuur na met plant-based Sproud melk. Wie dit het best doet, wint eeuwige roem, mag zichzelf de Utregse Latte Art kampioen noemen en gaat naar huis met een Sage Barista express!

Zaterdag 4 november

aanvang: 18:00
eten: 18:30
start competitie: 19:00
finale: 22:15

Locatie kanaalweg 59

 

Wat gaan we doen

Zaterdag 4 November is het weer tijd voor de Utregse Latte Art Throwdown. Waarbij de beste (en de gezelligste) barista van Nederland tegen elkaar strijden om de ultieme titel: Utregse Latte Art kampioen!

Wat moet je daarvoor doen? Allereerst ben je vanaf 18:00 uur welkom bij Cupp aan de Kanaalweg 59 in Utrecht. Om 18.30 uur kunnen deelnemers en supporters zich verzamelen in de koffiebar voor heerlijke frieten van Dapp frietfiets en daarna kan je in drie rondes bewijzen wat jij allemaal voor kunstwerken kan maken op je koffies.

Ronde 1

Hartje, rosetta of tulp

Ronde 2

Slowsetta, hangend hart, tulp met minimaal vijf blaadjes

Ronde drie

Tulp in vaas, zwaan of phoenix

Wil je mee doen met de Utregse Latte Art Throwdown? Leuk! Koop dan snel hieronder jouw ticket en bemachtig een van de 24 plekken. Bij de prijs van je ticket zit het eten inbegrepen.

Vragen? Laat het ons dan weten via de mail: kanaalweg@cupp.nl.

Meedoen voor de gezelligheid mag natuurlijk ook. Of waag je kansen bij de side-competitie! Show us your skills en maak je mooiste koffie met de Sage Barista Pro en maak kans op leuke prijzen.

Tijdens de wedstrijd werken we exclusief met melk van Sproud. Zo houden we de wedstrijd plant-based. De espressomachines waarmee we werken zijn mogelijk gemaakt door Fender.

Wil je wel meedoen, maar kan je niet zonder een leger van supporters? Neem dan je collega’s, vrienden en familie mee om je aan te moedigen en om in de pauzes bij aan te sluiten voor een biertje, wijntje of natuurlijk een bak koffie. Ken je de deelnemers niet, maar ben je gewoon enorm nieuwsgierig? Kom vooral kijken! Iedereen is welkom.

Aanmelden

Meld je nu aan voor de Utregse Latte Art Throwdown 2023! Met je ticket bemachtig je een van de 24 plekken en maak je kans om naar huis te gaan met de titel latte art kampioen van Utrecht én een Sage Barista express!

Bij je ticket zit avond eten inbegrepen.

*Per vestiging kan er maximaal een deelnemer meedoen.

Alle plekken zijn gevuld. Wil je alsnog mee doen? Meld je dan aan voor de reserve lijst. Krijgen we een afmelding, dan ben jij de eerste die het weet.

Ook als we op de avond zelf afmelding krijgen zullen we het je gelijk laten weten.