Heb je al meer ervaring als barista en wil je een volgende stap maken in je kennis en skills? Bij de Intermediate cursus bouwen we voort op de basis die gelegd is in de Foundation cursus. In deze cursus leer je meer over de invloed van variëteit, herkomst, en verwerking op de smaak van de koffie. Ook gaan we proeven hoe de smaak van de espresso beïnvloed wordt door de instelling van de molen en espressomachine.
Daarnaast gaan we tijdens de cursus dieper in op workflow, het opschuimen van de melk, en het maken van latte art.
De training bestaat uit twee dagen waarbij je aan het einde van de tweede dag je examen zult doen. Om deel te nemen aan moet je in het bezit zijn van een SCA Learnernummer, deze kun je gratis registreren als je die nog niet hebt.
Cursus onderdelen:
Beide cursus dagen zijn van 10:00 tot 17:00 en zijn inclusief lunch en snack gedurende de dag.
De Intermediate cursus bestaat uit een theorie en praktijkonderdelen. Daarnaast is er zowel een schriftelijk- als praktijkexamen.
prijzen incl. btw en examen