Cup tasters competition

Op zaterdag 1 juni organiseren Cupp en Oatly samen de Cup Tasters competitie!  Draag jij jouw cuppinglepel altijd bij je in je binnenzak? Proef jij in een keer of een koffie uit Colombia of Peru komt? Stel jouw smaakpupillen dan op de proef tijdens de Cup Tasters competitie en ga naar huis met jouw eigen Moccamaster!

Voorafgaand aan de competitie organiseren we de Cup Tasters Workshop. Leer meer over het proeven van koffie en stel jouw zintuigen alvast op scherp. Het proeven van verschillen in koffie wordt aan je uitgelegd en zo ga jij straks vliegend van start! Dus ook als je nog nooit een cuppinglepel hebt vastgehouden, is dit de workshop voor jou!

Planning

16.00 | Cup Tasters workshop
Introductie van koffie cuppen!

17.30 | Begin Cup Tasters competitie
* Ronde een met zo veel mogelijk deelnemers, deze ronde is voor iedereen toegankelijk!

18.30 | Eten

18.45 | Bekendmaking 12 finalisten

19.00 | Ronde twee
Drie rondes met vier deelnemers

20.00 | Finale

20.30 | Prijsuitreiking en borrel
Kroning van de Cup Tasters Champion!

*Aan de eerste ronde mag iedereen mee doen, dus ook als je nog nooit eerder koffies hebt gecuppt is het leuk om een poging te wagen!

Hoe werkt Cup Tasters?

Drie koffies worden geplaatst in een triangel, twee zijn hetzelfde, een hoort er niet bij. Haal jij het snelst de vreemde eenden uit de bijt? Wie weet wordt jij dan wel dé eerste Cup Tasters Champion.

De eerste ronde is toegankelijk voor iedereen! Hoe meer zielen hoe meer vreugd. De snelste twaalf kandidaten gaan door naar de tweede.

De tweede ronde bestaat uit drie rondes van vier deelnemers. Hiervan gaan de drie kandidaten die de meeste antwoorden goed hebben door naar de finale. Hebben de deelnemers evenveel antwoord goed? Dan wordt er ook gekeken naar de tijd, de snelste kandidaat gaat door.

In een zenuwslopende finalestrijd stellen de cuppers hun zintuigen voor de laatste keer op de proef. Degene die het snelst de meeste goede antwoorden weet te geven wordt gekroond tot Cup Tasters Champion en gaat naar huis met de Moccamaster KGB Select!

Cup Tasters Workshop

16.00 | Cupp Kanaalweg

Lijkt het jouw leuk om mee te doen met de competitie, maar vind je het idee nog een beetje overweldigend? Geen zorgen, we helpen je graag! Voorafgaand aan de wedstrijd organiseren we een workshop koffie cuppen. Tijdens de workshop leer je meer over cuppen en is de perfectie introductie tot het proeven van verschillen in koffie.

Via jouw ticket kun jij je gemakkelijk opgeven voor de cup tasters workshop. Dit is de perfecte kans om te oefenen met koffie proeven en de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen.

Aanmelden Cup Tasters competitie

Schrijf je snel en eenvoudig in voor de Cup Tasters competitie via het onderstaande formulier! Je kunt voorafgaand meedoen aan de workshop voor de ultieme voorbereiding. Wil je alleen mee doen aan de workshop en toekijken bij de competitie? Dat is geen probleem, ook dat is mogelijk!

Doe je wel mee met de competitie, vergeet dan niet jouw trouwe fans op te trommelen om jou toe te komen juichen! Een kampioen is natuurlijk niks zonder zijn aanhang en support.

Naam(Vereist)
Workshop 16:00 - 17:00
Deelnemers(Vereist)
Voornaam
Achternaam
Email
 
Prijs: 12,50 €
Betaalmethode
American Express
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa
 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met dank aan onze sponsoren!

Moccamaster

KTC Magazine

Oatly

Cupp Kanaalweg

adres:
Kanaalweg
nr:
59
postcode:
3527 KX
stad:
Utrecht
telefoon:
0302764676
mail:
hello@cupp.nl
openingstijden:
open:
van:
tot:
maandag t/m donderdag
08:00
17:00
vrijdag
08:00
18:00
zaterdag & zondag
09:00
18:00