Specialty coffee & tea | Brunch | Sweets | Workshops

Partners

Cupp werkt graag samen met enthousiaste partners die bekend staan om hun kwaliteit. Dat resulteert in mooie, soms verrassende samenwerkingen met de onderstaande bedrijven.

Keen Coffee

Keen brandt onze huiskoffie al sinds dag één. Zij kopen en branden de koffie in eigen beheer. Meerdere keren per jaar komen Cupp en Keen bij elkaar om een nieuwe, verrassende huiskoffie te ontwikkelen. Keen selecteert de koffiebonen en we gaan gezamenlijk cuppen en testen hoe we de allerlekkerste koffie in jouw kopje krijgen.

Naast onze huiskoffie hebben we vaak een brede keus aan heerlijke koffies van Keen op de tweede molen, filter of in zakjes voor thuis! Liever geen eenmalige verpakking, dan kun je ook je eigen bakje laten vullen met koffiebonen voor thuis!

Crusio tea

Crusio is onze theeleverancier. Ook zij kopen direct bij de boer en produceren de thee zelf. Dat betekent niet alleen een eerlijke, duurzame productie, maar ook thee van topkwaliteit. Ze hebben een groot assortiment van bekende smaken en bijzondere, verrassende theesoorten.

Melkboerderij de Brienenshof

Deze Utrechtse boerderij levert onze melk. En niet in pakken: nee, de melk komt in grote emmers die wij zelf overschenken in flessen. Dat bespaart stapels afval. Op de Brienenshof pasteuriseren ze de melk zelf. Het gaat dus rechtstreeks van de boerderij naar onze koffiebar. Verser en lekkerder kan bijna niet.

Fungi Factory

Paddenstoelen groeien goed op organisch materiaal. Dat moet ook lukken met koffiedik, dachten zij bij Fungi Factory. Drie keer per week halen zij ons koffiedik op, een restproduct, om daar heerlijke oesterzwammen op te laten groeien.

Kumasi

Kumasi heb je waarschijnlijk nog nooit gedronken. Het is het fruitsap uit de cacaovrucht. En dat smaakt niet naar chocolade maar naar een frisse mix van lychee, peer en witte perzik. Hartstikke zonde dat dit sap meestal wordt weggespoeld. Daarom maakt Kumasi er een heerlijk drankje van.

Bakkerij Lavett

Onze sandwiches en tosti’s worden gemaakt op blond desembrood van Lavett. Een ambachtelijke desembakkerij in Utrecht. Hier bakken ze handgemaakte desembroden in de steenoven. Met graan van lokale natuurakkers, biologische ingrediënten, tijd en liefde maakt Lavett gezond brood vol smaak.

Twisted Jams

Twisted maakt jam, chutney en relish van tweedekans fruit en groente. En lekker dat dat is! Wij maken in onze keuken dan ook graag gebruik van hun heerlijke producten.

Mesjokke

Bij Mesjokke zijn ze, jawel, mesjokke van chocolade. En die maken ze ‘bean-to-bar.’ Ze kopen hun specialty cacao, in bijzondere smaken, rechtstreeks bij de cacaoboeren en verwerken dit tot fantastische chocoladerepen die je geproefd moet hebben. 

We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Neem contact met ons op om een mogelijke samenwerking te bespreken!