Moederdag bij Cupp

Moederdag 2024

Op zondag 12 mei zetten we alle moeders in het zonnetje! Ben jij nog op zoek naar de perfecte manier om jouw moeder/verzorger/partner/oma te bedanken? Vier moederdag bij Cupp in Utrecht! Bij Cupp hebben we alles in huis om jouw moeder éxtra goed te verwennen.

 

Moederdagontbijt

Moederdag is natuurlijk niet compleet zonder een moederdagontbijtje! Laat je moeder zien hoe speciaal zij voor jou is en trakteer haar op een hemels moederdagontbijt bij Cupp. Zo kunnen jij én je moeder heerlijk samen ontspannen. Elk ontbijtje wordt met zorg voor jullie klaargemaakt en zit vol met heerlijke lekkernijen en een extra vleugje liefde natuurlijk.

Je kunt tot 10 mei reserveren voor het moederdagontbijt. Geen zorgen, jij en je moeder kunnen eerst rustig uitslapen. Je kunt namelijk tot 15.00 uur reserveren voor het ontbijt!

Wil jij het ontbijt extra bijzonder maken? Bij Cupp Kanaalweg kun je deze uitbreiden met heerlijke mimosa’s! 

Moederdag ontbijt

  • Red velvet  koekjes in de vorm van een hartje!
  • Roze yoghurt bowl met verse toppings
  •  Croissant met braam-lavendel jam
  • Warme drank naar keuze
  • Verse jus d’orange (optie: mimosa bij de Kanaalweg)
  • 15 euro per persoon

Reserveren Moederdag ontbijt

Reserveren voor het moederdag ontbijt is helaas niet meer mogelijk, wel kun je met onderstaand formulier reserveren voor een ontbijt of lunch.

 

 

Trakteer jouw moeder op een gratis koffie!

Ben jij op zoek naar een klein cadeautje voor de moeder die zegt dat ze geen cadeautje hoeft, omdat ze toch alles al heeft? Verras haar met een leuk kaartje en een gratis kopje Specialty Coffee naar kueze bij Cupp!

Wij zetten graag jouw moeder even goed in het zonnetje en trakteren graag op een kaartje en een kopje koffie. Met liefde gemaakt uiteraard!

Wat moet je hiervoor doen?
Kom voor 10 mei bij een van onze vestigingen langs om een kaartje op te halen. Het enige wat je dan nog moet doen is jouw hart uitstorten en de liefste boodschap of gedichtje op het kaartje schrijven. Wij sturen het kaartje voor je op. Wanneer jouw mama het kaartje heeft ontvangen kan ze deze bij ons  inleveren en ontvangt ze een heerlijke koffie naar keuze!

Cupp Nobelstraat (Centrum)

adres:
Nobelstraat
nr:
239
postcode:
3512 EM
stad:
Utrecht
telefoon:
0302764676
mail:
hello@cupp.nl
openingstijden:
open:
van:
tot:
alle dagen
08:00
17:00

Cupp Kanaalweg

adres:
Kanaalweg
nr:
59
postcode:
3527 KX
stad:
Utrecht
telefoon:
0302764676
mail:
hello@cupp.nl
openingstijden:
open:
van:
tot:
maandag t/m donderdag
08:00
17:00
vrijdag
08:00
18:00
zaterdag & zondag
09:00
18:00