Specialty coffee & tea | Brunch | Sweets | Workshops

Cupp Nobelstraat 239

Cupp koffiebar kent zijn oorsprong op de Nobelstraat 239. Een toplocatie in hartje Utrecht. Hier bestel je de lekkerste koffie en bijpassende zoetigheden. Daarnaast staat de deur altijd open voor een verantwoord ontbijt, een gezellige high tea of een heerlijke lunch. Ben je druk en heb je geen tijd om even te gaan zitten? Bestel een koffie-to-go en neem al het lekkers gewoon mee.

Openingstijden van de Nobelstraat 239

Maandag tot en met zondag is Cupp op de Nobelstraat geopend van 08:00 tot en met 17:00. Kom genieten van een heerlijk ontbijtje, een lekkere lunch of kom gezellig langs voor een high-tea met huisgemaakte zoetigheden.

Reserveren

Wanneer kom jij langs?

B. van Balen

“Ontzettend leuk om te ontbijten! Filterkoffie in verschillende smaken en de croissant met avo & ei is een aanrader!”

C. Schwizgebel

“Een van de beste koffiespots van Utrecht. Personeel is altijd vriendelijk en gastvrij en koffie is gewoon heerlijk. Big plus plantaardige melkopties zijn gratis!”

E. Sanders

“Hele leuke kleine tent om iets te eten en te drinken. Bediening is vriendelijk en gastvrij. Smoothies zijn geweldig en de zalm op brood ook. Zeer zeker een aanrader als je in de buurt bent om naar binnen te stappen.”

Locatie en contact

adres:
Nobelstraat
nr:
239
postcode:
3512EM
stad:
Utrecht
telefoon:
0302764676
mail:
hello@cupp.nl
openingstijden:
open:
van:
tot:
alle dagen
08:00
17:00

Onze granola voor thuis

Befaamd is de huisgemaakte Granola van Cupp. Super lekker in yoghurt of als extra crunch in je smoothie. Koop je voorraad op de Nobelstraat en haal een stukje Cupp in huis. Leuk feitje: onze granola wordt zelfgemaakt door de moeder van Peter!