Specialty coffee & tea | Brunch | Sweets | Workshops

Vaderdag bij Cupp!

Zondag 18 juni organiseert Cupp voor jou en je vader een coffee & beer tasting. Zijn jullie allebei helemaal fan van specialty coffee en zijn jullie ook niet vies van een lekker speciaal biertje? Dan is dit hét ideale vaderdag cadeautje!

Coffee tasting

Tijdens een coffee tasting ga je verschillende koffies cuppen. Cuppen is het proeven van koffie. Net zoals bij een wijnproeverij, maar dan met koffie. Je neemt rustig de tijd om op zoek te gaan naar alle subtiele smaken. Want vergis je niet, koffie is een ware smaakexplosie! Elk koffieboontje is uniek en heeft zijn eigen bijzondere kenmerken. Door de herkomst, de verwerking en de branding van de bonen heeft iedere boon een eigen smaakbeleving. Met als resultaat koffies met heerlijke aroma’s die uiteenlopen van chocolade tot mango en vanille tot hazelnoot. Bij goede koffie proef je al die aroma’s en nuances terug. De eerste stap in het proces begint met het cuppen van koffie! Je leest meer over het cuppen op onze blog! 

Beer tasting

Aansluitend kun je samen genieten van een bierproeverij. Ontdek samen de lekkere biertjes die Cupp te bieden heeft. Bij Cupp zijn we dol op unieke smaken, daarom werken we graag samen met lokale, kleine bierbrouwerijen die net zoals wij een passie hebben voor hun vak. Dus neem lekker plaats binnen of op ons zonnige terras en deel samen drie speciaal biertjes en een lekker hapje!

Inhoud

Introductie over cuppen

Test je zintuigen aan de hand van verschillende aroma’s en zet je zintuigen op scherp

Coffee tasting van verschillende koffie’s

Bierproeverij van drie speciaal bieren met bijpassende bites.

Geplande rondes

Ronde een

13.00 uur

Ronde twee

14.00 uur

Ronde drie

15.00 uur

Locatie: Cupp barista workshop & trainingscentrum aan Kanaalweg 59 te Utrecht

 

Reserveer direct jouw coffee & beer tasting

Zin om samen met jouw vader een onvergetelijke vaderdag te beleven? De coffee & beer tasting boek je eenvoudig en snel online. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Na het invullen van onderstaand formulier krijg je van ons snel een reactie met daarin een bevestiging en een betaallink!

Contact

Cupp workshop & trainingscentrum

adres:
Kanaalweg
nr:
59
postcode:
3527 KX
stad:
Utrecht
telefoon:
0303201212
mail:
hello@cupp.nl
openingstijden:
open:
van:
tot:
Maandag
08:00
18:00
Dinsdag
08:00
18:00
Woensdag
08:00
18:00
Donderdag
08:00
18:00
Vrijdag
08:00
19:00
Zaterdag
09:00
19:00
Zondag
09:00
18:00

Wil je graag meer informatie? Stuur ons gerust een berichtje! We helpen je graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.