Open for to-go, every day from 08:00 till 17:00

Espresso Workshops

Tot 31 maart kunnen onze reguliere workshops helaas niet doorgaan.

Daarom organiseren we private workshops binnen de richtlijnen van het RIVM. Wij vinden jouw gezondheid het belangrijkst. We doen er alles aan om een gezonde en veilige workshop neer te zetten. Zodra de maatregelen het toelaten zullen we onze reguliere workshop weer oppakken.

Wil je de perfect espresso leren zetten?

Elke koffieboon heeft een ander ’recept’ om er de optimale espresso van te zetten. Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je hoe je voor elke boon dit recept kan vinden, zodat je thuis de lekkerste smaak uit je koffie kunt halen.

In de introductie bespreken we hoe de smaken uit de koffie vrijkomen, en hoe de instellingen van de espressomachine en molen dit beïnvloeden.
Na de introductie ga je zelf aan de slag! Je leert hoe je de molen en machine instelt, hoe je de koffie verdeelt en tampt, en ga je bij verschillende koffies op zoek naar het lekkerste recept.

Workshop onderdelen:

  • Theorie over hoe smaken uit espresso vrijkomen
  • Instellen van de molen
  • Verdelen van de koffie in de filterdrager
  • Techniek van het tampen van de koffie
  • Instellen van machine
  • Proeven van de espresso
  • Schoonmaken van de machine

Zin gekregen om aan de slag te gaan? Hieronder kun je aangeven wanneer en met hoeveel personen je wilt deelnemen aan de Espresso Workshop.

Espresso Workshop

67.50

Wissen
Categorie: Tags: , ,

Op dit moment kun je plekken voor de espresso workshop alleen vanaf 2 personen reserveren. Tijdens de workshop werk je in twee of drietallen, binnen dit twee- of drietal is het niet mogelijk om de 1,5 meter afstand te houden en een mondkapje te dragen. We zullen veel proeven tijdens de workshop waardoor een mondkapje vaak niet werkbaar is. Tussen jouw huishouden en dat van de andere deelnemers is wel voldoende ruimte aanwezig. We werken tijdens de workshop op twee espresso machines die uit elkaar staan. 

Onze workshops zijn aangepast zodat we aan alle RIVM maatregelen voldoen. Check hier wat deze maatregelen inhouden.

Geplande data

mei

  • zondag 2 mei. 11:00*
  • zondag 30 mei. 11:00*

juni

  • zondag 20 jun. 11:00*

*Locatie: Cupp barista workshop & trainingscentrum aan Battutalaan 417 te Utrecht

Cadeaubon Espresso Workshop

Wil jij een espresso workshop cadeau geven, maak dan gebruik van de cadeaubon.

Geef een workshop cadeau of nog leuker, volg samen een espresso workshop. Door de cadeaubon te geven, hoef je nog geen datum te kiezen. De ontvanger kan zelf kijken wanneer hij/zij de workshop wil volgen.

Ontvang een cadeaubon voor de espresso workshop om weg te geven.

Er zijn twee varianten bij de digitale cadeaubon ontvang je na het afronden van je bestelling, binnen 24 uur een persoonlijke digitale cadeaubon per e-mail. Met deze cadeaubon kan de ontvanger zelf een datum kiezen om de workshop te volgen.

Kies je voor een hard copy cadeaubon per post, dan sturen we je deze toe. Na afronding ontvang je binnen vier werkdagen de cadeaubon in bijpassende envelop in de bus.

De bon is 1 jaar geldig en goed voor een espresso workshop voor 1 persoon.

Cadeaubon espresso workshop

67.5070.00

Wissen

Wachtlijst espresso workshop

Is de workshop waarvoor je je wil inschrijven al volgeboekt? Meld je dan aan voor onze wachtlijst. Zodra er een plekje vrij komt, nemen we z.s.m. contact met je op!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.