Specialty coffee & tea | Brunch | Sweets | Workshops

Cupp Workshops

Wil je zelf de lekkerste koffie zetten? Dat leren we je graag, schijf je in voor één van onze workshops. Doe mee aan onze barista workshop om de wereld achter koffie te ontdekken. Thuis alles uit je espresso machine halen? Tijdens de espresso workshop leer je hoe je uit elke boon een optimale espresso haalt. Wil jij de mooiste latte art op je cappuccino’s aan je gasten serveren, kom dan de latte-art workshop volgen.

Ben je opzoek naar een training voor jouw personeel, invulling voor een vrijgezellenfeest of teamuitje? Dan is een privé workshop wellicht iets voor jouw, we stellen een persoonlijke workshop of training samen die het beste aansluit op jouw wensen.

Barista workshops

Altijd al alles willen weten over koffie? En leren hoe je de perfecte koffie zet? Dan is de Barista Workshop iets voor jou. Tijdens onze gezellige en leerzame workshops nemen we je mee in de wereld van koffie.

Latte art workshops

Wil jij de mooiste figuurtjes in de cappuccino leren schenken? Tijdens deze workshop ga aan de slag om de basisfiguren van de latte art te leren: het hartje en de rosetta!

Espresso workshops

Wil je de perfect espresso leren zetten? Tijdens de espresso workshop leer je hoe je voor elke boon het beste recept voor espresso kan vinden, zodat je thuis de lekkerste smaak uit je koffie kunt halen.

Besloten workshops

Zoek je een leuke activiteit voor een verjaardag, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje? En zijn jullie echte koffieliefhebbers? We organiseren graag een workshop speciaal voor jullie gezelschap. Je kunt kiezen voor een van onze reguliere workshops of een workshop op maat samengesteld, in onze koffiebar of ergens op locatie.

Incompany barista training

Schenk je koffie voor je gasten? Dan moet elk kopje perfect zijn. Dat vraagt om veel kennis en training. Wij brengen die kennis bij aan enthousiaste barista’s. Je leert hoe je heerlijke koffie maakt, elke keer weer, terwijl je de rust bewaart en contact houdt met je gasten. Deze workshop kan bij ons of op locatie en is altijd maatwerk. We kijken samen wat er nodig is om de koffie in jouw zaak naar een hoger niveau te tillen.