Vier Pasen met Cupp!

SCA Trainingen

Wil jij de volgende stap zetten in je barista carrière of wil je je koffiekennis uitdiepen? Dan is de SCA training voor jouw. Een SCA certificaat is internationaal erkend in de koffiewereld. Je kunt kiezen uit de SCA Barista Skills Foundation en Intermediate.

SCA Barista Skills Foundation

Wil jij als (thuis)barista de lekkerste espresso en cappuccino kunnen maken? Tijdens de SCA Barista Skills foundation leren we je de basisvaardigheden die nodig zijn om de molen en espressomachine te bedienen. Daarnaast leer je hoe je perfect melkschuim moet maken, en gaan we aan de slag met de basistechniek van de latte art.

SCA Barista Skills - Intermediate

Heb je al meer ervaring als barista en wil je een volgende stap maken in je kennis en skills? Bij de Intermediate cursus bouwen we voort op de basis die gelegd is in de Foundation cursus. In deze cursus leer je meer over de invloed van variëteit, herkomst, en verwerking op de smaak van de koffie. Ook gaan we proeven hoe de smaak van de espresso beïnvloedt wordt door de instelling van de molen en espressomachine.