Specialty coffee & tea | Brunch | Sweets | Workshops

Cupp barista horeca training

Hi, wat leuk dat je interesse hebt in de Cupp barista horeca training! 

Wij kijken graag hoe we jouw kunnen helpen om jouw koffie naar een hoger niveau te tillen. Koffie is een wereld van passie, ambacht en complexe smaken. Zo ook voor jouw gasten, want een heerlijke koffie maakt emotie los. Hoe leuk is het als jij jouw gasten volledig omver kan blazen met een heerlijk kopje koffie? Bij Cupp helpen we je graag om het beste uit jouw koffie te halen. Speciaal hiervoor hebben wij de Cupp barista horeca training ontwikkeld.

Nieuwsgierig naar de training? Download hieronder de brochure! 

De Cupp barista horeca reis

Wat leuk dat we bij jou langs mochten komen! We zullen binnenkort contact met je opnemen en vertellen je dan graag meer over onze training.

  • Enthousiast? Leuk! We plannen graag een afspraak met je in.  Bij ons tweede bezoek beantwoorden we alle vragen die je hebt en zullen het proces tot in details uitleggen.
  • Vervolgens ontvang je van ons een persoonlijke offerte! Zo kan wij gezamenlijk snel aan de slag om jouw team te training
  • Als je het akkoord hebt gegeven op de offerte komt een van de Cupp baristi bij jouw op bezoek. Samen nemen we een kijkje naar de indeling van de bar en geven we tips voor de workflow.
  • Tijd om te trainen! Je kunt je personeelbij ons laten trainen op het moment dat het hen uitkomt!

Liever direct jouw starterspakket  boeken? Dat kan ook!

Opzet Cupp Barista horeca training:

Bezoek op locatie
Basis barista: basis workshop espresso en latte art
Advanced barista: Advanced espresso en latte art

Onze unieke horeca training is opgedeeld in drie verschillende trainingsmomenten en bestaat zowel uit praktijk trainingen als een online leeromgeving.

Voorafgaand aan de training leer je online de theorie, zodat wij tijdens de training alle tijd hebben om flink te oefenen. Op deze manier nemen wij stapsgewijs alle informatie met je door en komen alle belangrijke onderwerpen aan bod. Van het afstellen van de koffiemolen tot het schenken van latte art en van de meest efficiënte workflow tot het vastleggen van jouw koffiekaart. Zodat jij straks consistent dé meest lekkere koffies voor jouw gasten kan maken.

Uniek aan onze training? Wij beginnen bij jouw op locatie! Daarna kan je jouw team individueel bij ons langs sturen wanneer het hun uitkomt. Zo blijft de kwaliteit van de koffie altijd de beste.

Trainingscentrum

De koffie workshops & trainingen van CUPP koffiebar worden gegeven in het trainingscentrum op de Kanaalweg 59 in Utrecht. Dit is 10 minuten fietsen vanuit het centrum en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Geen probleem! Er zijn een aantal gratis parkeerplekken beschikbaar

Boek jouw starterspakket

Wil jij graag samen aan de slag om jouw koffie naar een hoger niveau te tillen? Hieronder boek je eenvoudig jouw starterspakket. We beginnen ons traject met een bezoek bij jou op locatie. Gezamenlijk nemen we een kijkje bij jou achter de bar en delen deze in voor de optimale workflow. Hierna kun je jouw personeel bij ons langs sturen voor de training.De trainingspakket kunnen naar wens ingevuld worden. Zo kun jij bepalen wie welke training volgt. De starterspakketten zijn later uit te breiden met verschillende trainingspakketten!

Starterspakket S

Locatie bezoek

5 trainingsplekken in te vullen naar eigen keuze

Starters pakket Horeca training S

550.00 (excl. BTW)

Categorie:

Starterspakket M

Locatie bezoek

10 trainingsplekken in te vullen naar eigen keuze

Starters pakket Horeca training M

900.00 (excl. BTW)

Categorie:

Starterspakket L

Locatie bezoek

20 trainingsplekken in te vullen naar eigen keuze

Starters pakket Horeca training L

1450.00 (excl. BTW)

Categorie:

Ontmoet de trainers van Cupp

Laurens

Peter

Cupp workshop & trainingscentrum

adres:
Kanaalweg
nr:
59
postcode:
3527 KX
stad:
utrecht
telefoon:
0303201212
mail:
hello@cupp.nl
openingstijden:
open:
van:
tot:
maandag
08:00
18:00
Dinsdag
08:00
18:00
Woensdag
08:00
18:00
Donderdag
08:00
18:00
Vrijdag
08:00
19:00
Zaterdag
09:00
19:00
Zondag
09:00
03:00